over bdc: Vacatures

Wij zoeken een

Assistent ontwerper
&
Bouwkundig REVIT-Modelleur 

 

De uitdaging

Ben jij net afgestudeerd als assistent ontwerper / bouwkundig REVIT-Modelleur HBO-er, gedreven, creatief en leergierig? Heb je passie voor een grote diversiteit aan opdrachten? Kun je ontwerpen vertalen naar de praktijk van de bouw? Kun je goed overweg met REVIT? Kun je snel schakelen en hoort werken in teamverband bij jou?

Wij zijn

Ons veelzijdige architectenbureau werkt aan een breed scala van projecten. Variërend van droomhuis tot scholengemeenschap, zorgcomplex of volledige woonwijk en hotel tot stadblok. Onze bouwkundigen zijn verantwoordelijk voor het uitwerken van de ontwerpen naar gedegen en creatieve (uitvoerings-)tekeningen. Onze medewerkers werken samen in teams om complexe opdrachten tot in detail te engineeren. Alle aspecten van omgevingsvergunning tot oplevering komen aan bod. Het eindresultaat is een gedegen bouwwerk, mooi, duurzaam en met toekomstwaarde. 

Wij bieden 

Wij bieden een stimulerende werkomgeving waarbij we in ontwerpteams werken aan diverse en complexe opgaven. We gaan ervan uit dat je jouw vaardigheden steeds ontwikkelt. Bij ons in het bureau word je stap voor stap opgeleid tot een zelfstandig werkende bouwkundig tekenaar/assistent ontwerper. Doorgroeien naar projectleider maakt hier onderdeel van uit. Communicatieve vaardigheden (bijvoorbeeld bijwonen van bouwvergaderingen en contact met derden) worden ontwikkeld. In een positieve sfeer wordt er met gedrevenheid gewerkt. 

Wij zoeken kandidaten met de volgende eigenschappen:

  • Aantal jaren ervaring als bouwkundig Revit-modelleur / assistent ontwerper
  • leergierig met een "aanpakkers" mentaliteit 
  • gevoel voor architectuur
  • nauwkeurig, creatief, communicatief vaardig en kritisch
  • kan goed in teamverband werken
  • goede beheersing van de Nederlandse taal
  • in het bezit van een diploma MBO of HBO bouwkunde, bij voorkeur allebei
  • ervaing met Revit en of Sketchup

Interesse? Bel Marcel Bakker 06 - 10881274. Appen mag ook.

 

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau