over bdc: Werkmethodiek

Uw belangen staan in onze aanpak centraal

De medewerkers van BDC architecten, BDC ingenieurs en BDC vastgoedconsulting werken nauw samen. Ze inspireren en bekritiseren elkaar om een goed evenwicht in alle facetten van het ontwerp te verkrijgen. De bundeling van kennis en ervaring op deze verschillende gebieden biedt een belangrijke meerwaarde.

Vaste aanspreekpunt

De architect en de projectleider spelen een coördinerende en integrerende rol van ontwerp tot en met uitvoering. De verantwoordelijkheid voor een project ligt altijd bij één architect, die samen met de projectleider uw vaste aanspreekpunt is gedurende het volledige traject.

Voorzorg is de beste nazorg

Uw belangen staan centraal bij de aanpak van uw gebouw. Al uw wensen en eisen worden in de oriëntatiefase door ons geïnventariseerd. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw budget. BDC richt zich nadrukkelijk op de lange termijn. Voorzorg is de beste nazorg. Vanaf het allereerste moment houden we rekening met levensduurkosten. Een benadering waarin de aanwezige kennis en ervaring garant staan voor een vlekkeloos beheer en de nodige kostenbesparingen.

Een integrale aanpak

De integrale aanpak van vorm en techniek, realisatie en beheer geven BDC een breed gezichtsbeeld. Steeds meer opdrachtgevers prefereren BDC dan ook voor projecten in de woningbouw, winkels, kantoren, zorgcentra, scholen, hotels, industriële bouw en in stedenbouwkundige projecten.

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau